Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50

Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50 από το Φυσικό Αέριο Ελλάδας

Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50
Πάγιο (€/μήνα)Χρέωση Ενέργειας με 50% έκπτωση συνέπειας (€/kWh)Χρέωση Ενέργειας χωρίς έκπτωση συνέπειας (€/kWh)
4,50 0,05450 0,10900

Έκπτωση Συνέπειας 50% και δωροεπιταγή €80 για αγορές στα καταστήματα Vodafone!

Η ΡΕVΜΑ1 είναι πάντα στο πλευρό σου και γι’αυτό σου προσφέρει φοιτητικό ρεύμα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, επιταγή έκπτωσης για αγορά smartphone ή tablet απο τα καταστήματα της Vodafone και πολλές ακόμη παροχές! Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50 σου παρέχει:

  • Έκπτωση συνέπειας 50%, με την έγκαιρη εξόφληση του λογαριασμού σου!
  • Μηδενική εγγύηση με την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής.
  • Δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια για το σπίτι και ασφάλιση περιεχομένου (αναλυτικά οι πρόσθετες υπηρεσίες εδώ).
  • Επιταγή Έκπτωσης €80 για την αγορά SmartPhone ή Tablet στα φυσικά καταστήματα της Vodafone.
  • Επιβράβευση Alpha Bank Bonus με κάθε ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού σου.
  • Διαχείριση των λογαριασμών σου online μέσω της υπηρεσίας My Account.

Ποιος δικαιούται το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αφορά πελάτες που έχουν φοιτητική ιδιότητα κατά την ημερομηνία αίτησης. Η φοιτητική ιδιότητα χρειάζεται να αποδεικνύεται μέσω φοιτητικής ταυτότητας (πάσο). Το Ρεύμα Φοιτητικό Maxi μπορεί να αποδοθεί μόνο σε μία παροχή ανά φοιτητική ταυτότητα (πάσο).

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείς να δες τις Συχνές Ερωτήσεις ή να μας καλέσεις στο 217 000 4800. Οι συνεργάτες μας είναι στην διάθεσή σου για να λύσουν όλες τις απορίες σου και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα πακέτο κατανάλωσης ενέργειας.


* Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για συμβόλαιο διάρκειας 24 μηνών.

Οι Χρεώσεις αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εφόσον δεν ενεργοποιηθεί ρήτρα αναπροσαρμογής και δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Μάθετε περισσότερα για την ρήτρα αναπροσαρμογής εδώ.

"Έκπτωση συνέπειας" ονομάζεται η έκπτωση που γίνεται στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος από τον πάροχο όταν ο λογαριασμός εξοφλείται έγκαιρα και δεν υπάρχουν οφειλές. Η έκπτωση αυτή δεν αφορά τη συνολική αξία του λογαριασμού (μαζί με φόρους, τέλη κ.α.) αλλά την καθαρή κατανάλωση.