Παροχή Φυσικού Αερίου

Η οικονομικότερη επιλογή θέρμανσης!

Η οικονομικότερη επιλογή θέρμανσης

Το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο φιλικό προς το περιβάλλον συμβατικό καύσιμο. Πέραν της εγκατάστασης στον Πρίνο η οποία παράγει ένα μικρό ποσοστό του φυσικού αέριου που καταναλώνουμε, η πλειοψηφία του φυσικού αέριου εισάγεται στην χώρα μας απο την Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν μέσω χερσαίων αγωγών.

Χρήση Φυσικού Αερίου

Οι χρήσεις του φυσικού αέριου είναι πολλές:

 • Οικιακή χρήση, η οποία αφορά κυρίως στην κεντρική θέρμανση, το μαγείρεμα, το ζεστό νερό και τον κλιματισμό:
 • Η χρήση φυσικού αερίου στην κεντρική και ατομική θέρμανση συνδυάζει την παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού, στις αναγκαίες για τον πελάτη ποσότητες (απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη boiler).
 • Μαγείρεμα: oι εστίες που χρησιμοποιούνται, μέσω της ρύθμισης της παραγόμενης φλόγας, προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια χωρίς να γίνεται επιπλέον σπατάλη.
 • Ζεστό νερό: με την χρήση του φυσικού αέριου για το ζέσταμα νερού, έχεις στην διάθεσή σου ζεστό νερό όλο τον χρόνο, οποιαδήποτε ώρα θέλεις και σε όση ποσότητα επιθυμείς.
 • Κλιματισμός: η ειδικά διαμορφωμένη ψυκτική συσκευή χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο αντί του ηλεκτρικού ρεύματος ως αρχική πηγή ενέργειας.
 • Εμπορική χρήση: πλήθος καταστημάτων εστίασης, ζαχαροπλαστείων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων και άλλων εμπορικών επιχειρήσεων χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, επιτυγχάνοντας σημαντικό οικονομικό όφελος. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα εμπορικής χρήσης του φυσικού αέριου είναι:
  • Συνεχής παροχή
  • Αυξημένη καθαριότητα των συσκευών και του χώρου
  • Μειωμένες ανάγκες συντήρησης
  • Μειωμένα λειτουργικά έξοδα
  • Υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού
 • Σαν εναλλακτικό καύσιμο για την κίνηση των οχημάτων.
 • Σε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής αλλά και στην βιομηχανία γενικότερα.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα φυσικού αερίου στην περιοχή σου, η αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου με έναν καυστήρα φυσικού αέριου είναι εύκολη διαδικασία. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται και αντικατάσταση του λέβητα. Εάν διαθέτεις αυτόνομη θέρμανση, τοποθετείται ένας ατομικός επιτοίχιος λέβητας στο χώρο σου. Πριν προχωρήσεις στην αντικατάσταση του καυστήρα, θα χρειαστεί να κάνεις αίτηση σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αέριου καθώς και επιλογή του πάροχου. Η Revma1 σου λύνει τα χέρια, αναλαμβάνοντας την σύγκριση των πάροχων και προτείνοντάς σου την κατάλληλη και πιο οικονομική εταιρεία για εσένα.

Συντήρηση Εγκατάστασης

Η συντήρηση των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου πρέπει να γίνεται κάθε 4 χρόνια από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ο οποίος θα ελέγξει την ρύθμιση του καυστήρα, θα συντηρήσει τις συσκευές φυσικού αερίου, θα καθαρίσει τον λέβητα και θα προβεί σε γενικό έλεγχο της εγκατάστασης.

Τιμή Φυσικού Αερίου

Εκτός απο το γεγονός ότι είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον συμβατικό καύσιμο, ένα ακόμη μεγάλο προτέρημα του φυσικού αέριου είναι η τιμή του, η οποία είναι αισθητά χαμηλότερη απο εκείνη του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, όσοι χρησιμοποιούν φυσικό αέριο δικαιούνται επίδομα θέρμανσης. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το λάβεις, είναι να συμπληρώσεις την αντίστοιχη αίτηση.

ΔΕΗ Elpedison Φυσικό Αέριο Ελλάδος
ΗΡΩΝ nrg Protergia
volterra volton watt + volt
ζενιθ    
ΔΕΗ Elpedison
 Φυσικό Αέριο Ελλάδος ΗΡΩΝ
nrg Protergia
volterra volton
watt + volt ζενιθ

Άφησε τους ειδικούς να σε συμβουλεύσουν

Όποιες και αν είναι οι ενεργειακές σου ανάγκες, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

(μη-υποχρεωτικά πεδία)

Αντίγραφο του τελευταίου λογιαριασμού σας σε φωτογραφία ή μορφή PDF
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
εξοικονόμηση χρημάτων

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!
217 000 4800

 

09:00 - 18:00 /
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

(*ισχύει αστική χρέωση)


Ρεύμα 1