Τιμή Φυσικού Αερίου

Η οικονομικότερη επιλογή παρόχου για φυσικό αέριο!

Η οικονομικότερη επιλογή για φυσικό αέριο

Όπως αναφέραμε στην ενότητα Παροχή Φυσικού Αερίου, τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου είναι πολλά, καθιστώντας την χρήση του επιθυμητή από μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Το παρόν κείμενο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως διαμορφώνεται η τιμή του φυσικού αερίου, ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν και τι πρέπει να προσέξεις όταν συγκρίνεις παρόχους.

Ποιος πάροχος έχει το φθηνότερο φυσικό άεριο;

Η αναζήτηση του παρόχου που προσφέρει το πιο φθηνό φυσικό αέριο δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς η κάθε εταιρεία έχει την δική της τιμολογιακή πολιτική. Εκτός από την χρέωση ανά κυβικό μέτρο, πρέπει να λάβεις υπόψιν τα πάγια, τους φόρους, αλλά και τις διάφορες εκπτώσεις που προσφέρουν οι εταιρείες.

Οι φόροι (ανταποδοτικό τέλος ΡΑΕ, το Τέλος Ασφάλειας Εφοδιασμού ΤΑΕ, ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, ο Φ.Π.Α 13%, το ειδικό τέλος 0,5%) παραμένουν ίδιοι όποιον πάροχο και να επιλέξεις.

Επομένως, θα πρέπει να επικεντρωθείς στην σύγκριση των πάγιων, των διάφορων πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σου, και την τιμή χρέωσης ανά κυβικό μέτρο.

Πως διαμορφώνεται η τιμή του φυσικού αερίου;

Πως λοιπόν διαμορφώνεται η τιμή του φυσικού αέριου και από ποιους παράγοντες επηρεάζεται; Το κόστος χονδρικής του φυσικού αέριου είναι μεταβλητό και διαμορφώνεται με βάση την τιμή προμήθειας του.

Η τιμή προμήθειας του φυσικού αέριου αλλάζει από μήνα σε μήνα, επηρεαζόμενη από την διακύμανση στην τιμή των καυσίμων των πετρελαιοειδών αλλά και από εξωγενείς παράγοντες που επιδρούν στην αγορά του φυσικού αερίου, όπως για παράδειγμα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

ΔΕΗ Elpedison  Φυσικό Αέριο Ελλάδος
ΗΡΩΝ nrg Protergia
volterra volton watt + volt
ζενιθ    
ΔΕΗ Elpedison
 Φυσικό Αέριο Ελλάδος ΗΡΩΝ
nrg Protergia
volterra volton
watt + volt ζενιθ

Άφησε τους ειδικούς να σε συμβουλεύσουν

Όποιες και αν είναι οι ενεργειακές σου ανάγκες, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

(μη-υποχρεωτικά πεδία)

Αντίγραφο του τελευταίου λογιαριασμού σας σε φωτογραφία ή μορφή PDF
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
εξοικονόμηση χρημάτων

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!
217 000 4800

 

09:00 - 18:00 /
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

(*ισχύει αστική χρέωση)


Ρεύμα 1