ZeniΘ

Zenith plirofories
Zenith plirofories
 • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ:
 • Ηλεκτρικό Ρεύμα
 • Φυσικό Αέριο

  Η ZeniΘ βρίσκεται σταθερά δίπλα στον καταναλωτή από το 2000 κι έχει ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας. 

  Η ιστορία της ξεκινά κάπου στο 2000 με την ίδρυση της E.Π.Α Θεσσαλονίκης Α.Ε. και της E.Π.Α Θεσσαλίας, ξεκινά η χρήση φυσικού αερίου στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και ολόκληρης της περιφέρειας Θεσσαλίας αντίστοιχα. Τον Ιανουάριο 2017 ήρθε η συνένωση με την ίδρυση της Εταιρείας Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

  Στο τέλος του ίδιου έτους έγινε το επόμενο βήμα της εταιρείας με την είσοδο της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και μετονομάστηκε σε ZeniΘ. Προσανατολισμός της νέας εταιρείας είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, του επαγγελματία και της βιομηχανίας. 

  Μοναδικός μέτοχος της ΖενίΘ είναι από τις 20 Ιουλίου 2018 η Eni, ιταλική πολυεθνική και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

  Μέσα από συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος, αλλά και φυσικού αερίου, καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών της, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

  Άφησε τους ειδικούς να σε συμβουλεύσουν

  Όποιες και αν είναι οι ενεργειακές σου ανάγκες, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

  (μη-υποχρεωτικά πεδία)

  Αντίγραφο του τελευταίου λογιαριασμού σας σε φωτογραφία ή μορφή PDF
  Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
  εξοικονόμηση χρημάτων

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!
  217 000 4800

   

  09:00 - 18:00 /
  ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  (*ισχύει αστική χρέωση)


  Ρεύμα 1