Νυχτερινό ρεύμα

νυχτερινό ρεύμα

Το νυχτερινό ρεύμα είναι μια πολύ οικονομική επιλογή και ισχύει κατά τις εξής ώρες:

  • Κατά τους θερινούς μήνες (1η Μαίου έως 31η Οκτωβρίου), 23:00-07:00.
  • Κατά τους χειμερινούς μήνες ( 1η Νοεμβρίου έως 30η Απριλίου) 02:00-08:00 και 15:00-17:00 εάν είσαι συνδεδεμένος/η στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών, και 02:00-08:00 και 15:30-17:30 εάν είσαι κάτοικος των μη διασυνδεδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο.

Θα είναι προς όφελος σου λοιπόν να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις όσες περισσότερες απο τις συσκευές που καταναλώνουν πολύ ρεύμα μπορείς (πιστολάκι μαλλιών, φούρνος, πλυντήριο, κλιματιστικό), κατά τις συγκεκριμένες ώρες. Δες εδώ ποιες συσκευές καίνε πολύ ρεύμα.

Όλες οι εταιρείες παροχής ρεύματος προσφέρουν πακέτα νυχτερινού τιμολόγιου σε ανταγωνιστικές τιμές, καποιες μάλιστα προσφέρουν τιμές νυχτερινού τιμολογίου όλο το 24ωρο. Εδώ έρχονται οι ειδικοί σύμβουλοι της Revma1 για να σου προτείνουν την πιο συμφέρουσα λύση! Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε το 217 000 4800, ή συμπλήρωσε ηλεκτρονικά την ειδική φόρμα.

Πως θα διαπιστώσω αν έχω νυχτερινό ρεύμα;

Η διαπίστωση ύπαρξης χρέωσης νυχτερινού τιμολόγιου γίνεται με τρεις τρόπους:

  1. Ο πρώτος τρόπος είναι να ελέγξεις τον λογαριασμό σου. Εάν ο πάροχός σου είναι η ΔΕΗ, μπορείς να βρείς το είδος του τιμολογίου (Γ1Ν οικιακό τιμολόγιο) στο μπροστινό μέρος του λογαριασμού πάνω δεξιά, ενώ στο πίσω μέρος του λογαριασμού θα πρέπει να εμφανίζεται αναλυτικά η πάγια χρέωση νύχτας.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να ελέγξεις τις εγκαταστάσεις σου. Συχνά στον πίνακα εγκατάστασης υπάρχει ένα ενδεικτικό λαμπάκι το οποίο ανάβει κατά τις νυχτερινές ώρες.
  3. Ο τρίτος και τελευταίος τρόπος είναι να διαπιστώσεις εάν ο μετρητής σου έχει δύο κοντέρ, (το ένα θα αναγράφει την ένδειξη Κ και το άλλο την ένδειξη Μ). Εάν το νυχτερινό τιμολόγιο είναι σε λειτουργία, τότε ο μετρητής θα πρέπει να καταγράφει τις καταναλώσεις που γίνονται τις συγκεκριμένες ώρες στο κοντέρ Μ.

Πως θα κάνω αίτηση για νυχτερινό ρεύμα;

Κάλεσε τώρα στο 217 000 4800 για ενημέρωση από τους ειδικούς ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε εμείς.

ΔΕΗ Elpedison  Φυσικό Αέριο Ελλάδος
ΗΡΩΝ nrg Protergia
volterra volton watt + volt
ζενιθ    
ΔΕΗ Elpedison
 Φυσικό Αέριο Ελλάδος ΗΡΩΝ
nrg Protergia
volterra volton
watt + volt ζενιθ

Άφησε τους ειδικούς να σε συμβουλεύσουν

Όποιες και αν είναι οι ενεργειακές σου ανάγκες, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

(μη-υποχρεωτικά πεδία)

Αντίγραφο του τελευταίου λογιαριασμού σας σε φωτογραφία ή μορφή PDF
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
εξοικονόμηση χρημάτων

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!
217 000 4800

 

09:00 - 18:00 /
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

(*ισχύει αστική χρέωση)


Ρεύμα 1